1:a Advent
Publicerat den

Nu är 1:a advent här! Mysigt. Och det är jättemysigt att det faktiskt är snö också. Jag har varit väldigt skruttig på att uppdatera bloggen. Men eftersom att Patrik och jag har flyttat till hus så har det varit ganska så fullt upp.
Men nu börjar vi äntligen komma i ordning. Men det känns ändå som om det är 1000 saker som fattas. Soffbord saknas, så just nu så använder vi två kartonger som soffbord.. Oerhört sofistikerat. Annars så har vi det mesta i möbelväg.. Eller nej förresten. Vi har ju inte skaffat möbler till kontoret ännu kom jag på.
Igår var vi till IKEA och skulle köpa lite julgardiner och julpynt. Men vi hittade inget tyg som vi tyckte om så det blev inga gardiner. Istället kom vi därifrån med en ny varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och lite skåpluckor till köket.
Det kommer bli så fint när det är klart. Då kommer jag även att lägga upp före och efter-bilder.

I fredags var jag och fikade med Cecilia. Och det var som alltid lika roligt. Och som alltid så gick vi till Café Tand Gräddelin. Det är så mysigt där. Vi pratade en massa strunt och skrattade en massa. Roligt var det.


Och bara för att Cissi är så bäst så får hon ett videoklipp av mig :)