Bläää!
Publicerat den

Jag hatar att vara sjuk!!! Det är fan inte kul! Har legat i influensan sedan i fredags förra veckan. Och igår fick jag dessutom åka in till akuten på grund av fruktansvärda magkrämpor. Det visade sig att jag har en cysta i min vänstra äggstock :( Det gör så jävla ont! Men läkaren sa att det inte var någon fara utan att den kommer försvinna av sig självt. Men man kan tydligen ha ont ett tag framöver. Kul?! Nu vill jag bara bli frisk så jag får må bra igen.




2013
Publicerat den

Nu väntar ett nytt år fullt av möjligheter! Jag känner mig oerhört taggad på att ta tag i min hälsa och komma igång med kost och träning. Jag är trött på att alltid vara helt slut i kroppen över ingenting, som i sin tur gör att jag mår psykiskt dåligt. Nu är det ett perfekt tillfälle att komma igång. Jag har 25 överflödiga kilon att ta av.. Det är helt sjukt. Att jag lät det gå så här långt är förfärligt. Men det är tur att det går att ändra på. 
Jag ska börja med att ta bort socker och kolhydrater från min kost plus att jag ska börja med powerwalks för att komma igång med konditionen. Jag måste vara realistisk och börja med promenader eftersom att mina knän inte kommer orka med några löparrundor till att börja med. Men tillslut ska jag klara av det med! Jag ska även yoga för att bli mera flexibel. Är så förbannat trött på att få blodstopp i huvudet när jag knyter skorna. DET ÄR JU SKANDAL! 
Jag känner att såhär ärlig har jag nog aldrig varit i min blogg. Jag tror att jag knappt har varit så här ärlig mot mig själv heller för den delen. Det är dags att vakna upp och inse att jag inte väger 60 kg längre! 
Jag har under en längre tid undvikit speglar för att jag någonstans innerst inne vet att jag inte ser ut som jag en gång gjorde. Jag vill inte skämmas för hur jag ser ut längre! Jag vill kunna ta på mig ett par jeans och inte behöva dra i dom hela tiden för att dom ska sitta på plats. Jag vill kunna röra på mig utan att känna mig och se ut som en flodhäst. Jag är trött på att ha hjärtklappning och för högt blodtryck. Jag är bara 22 år gammal! Så ska det ju fan inte behöva vara! Nu får det vara nog! 
 
Så här såg jag ut 2012. Jag vill inte se ut så längre.
 
 
 
2013 ska bli året då jag tar tillbaka min hälsa!