Det är dags för fredagsmyyyyysss!
Publicerat den

Fredagsmys med coca cola, tortilliachips och hemmagjord guacamole!




Pannkaka till lunch
Publicerat den

Idag gick jag upp tidigt för att åka till Bålsta. Där träffade jag Vivi på gröna dalen skolan. Hon är nämligen snäll och ställer upp som referens till mitt au-pair projekt :P Så nu fattas det bara två referenser till.
Snart är det dags för lunch och idag blir det pannkaka med farmors äppelmos :)
Det är väldigt fint väder idag också. Det kanske blir en tur med kameran i naturen sen. Vi får se.

Här kommer det en bild som jag tagit med mobilen (inte så bra kvalitet tyvärr) Bilden är redigerad med hjälp av en rolig app.




Yeah, blogginlägg från telefonen!
Publicerat den

Just nu provar jag iphone-appen som gör att man kan blogga från telefonen! Wohooo!
Kanske kommer ett mer intressant inlägg senare, hehe..




Application form!
Publicerat den

Nu sitter jag och skriver ett CV på Engelska :P Supersvårt! Eller kanske inte supersvårt, men det var ju ett tag sedan man skrev någonting på engelska. Jag har ju nämligen tänkt att åka som au-pair till England med STS. Så idag har jag börjat fylla i min "Application Form", mitt CV och jag har även bokat läkartid för hälsoundersökning. Spännande! Jag måste även beställa ett utrag ur polisregistret kom jag på.. Det är många papper som måste fyllas i. Jag måste även hitta 3 refernser som kan intyga om att jag kan ta hand om barn. Någon som vill ställa upp? :P

Just nu är det supersoligt ute så jag tror nog att jag ska gå ut och fortsätta fylla i papper. Kanske ta en kopp te?

Ha det bra så länge!



Igår skulle vi fika men det blev lunch istället!
Publicerat den

Igår träffade jag den förtjusande Cecilia! Vi hade tänkt att vi skulle fira att hon fyllt 22 med en liten kakbit eller liknande. Men när Cissi och jag bestämmer oss för att vi ska fika så slutar det nästan alltid med att vi äter lunch istället. Och så blev det även den här dagen. Det blev en klassisk buffé på Amazing Thai. Alltid lika gott och man blir alltid lika mätt.
När vi ätit klart rullade vi vidare till butikerna. Och som vanligt så blev det ungefär 3 besök till H&M :P  Vi hann även med några vändor till Lindex och Åhlens också. Vi luktade på en herrans massa parfymer inne på Åhlens och jag kom fram till att jag vill ha en ny. Vilken tur att jag är fattig så att jag inte kan lägga pengar på sånt :P Hehe. Det blev i alla fall en mascara. Det behövde jag verkligen en ny. Det är nämligen lite svårt att måla fransarna med en mascara som är slut.. Nu svammlar jag bara om en massa onödigt. Jag tror det är dags att sova.

Hejs Svejs!






Visa tänderna Bosse!
Publicerat den

Idag har jag jobbat. Det var superkul. Och just nu sitter jag hemma i soffan och önskar att jag hade myskläder, ansiktsmask och ett fotbad. Det hade varit trevligt. Man kanske ska ha en mini-spa-kväll ikväll..

Jag har tyvärr inte mycket att blogga om så jag avslutar detta korta inlägg med ett intärnskämt mellan mig och mina småsyskon :P

VISA TÄNDERNA BOSSE!



Ny design!
Publicerat den

Yay! Cissi har fixat ny bloggdesign åt mig :D Jag är supernöjd!

Idag så händer det inte så jätte mycket. Jag börjar jobba kl 9.
Och ikväll är det inget särskilt inplannerat. Det blir nog fredagsmys i soffan skulle jag tro.

Nu ska jag ta och fortsätta äta min frukost så att jag kommer iväg till jobbet i tid :)

Hej så länge!



Tisdag 6/9
Publicerat den

Hmm.. Vad har hänt idag då? Inte så mycket faktiskt.
Imorse var jag ut och sprang och efter det blev det en fullkornsmacka till frukost. Tyvärr hade vi inget roligt pålägg hemma så det blev bara smör. Det blev lite torrt.

Sen har jag talat i telefon med min gamla lärare och kollega Vivianne Lötvik. Hon jobbar som biträdande rektor på Gröna Dalen i Bålstad nu. Så imorgon ska jag åka dit och göra ett besök :) Hoppas på jobb! :D

Just nu har jag tagit mig en kopp te i soffan. Härligt. Snart är det dags att laga middag. Det blir korvstroganoff med ris. Inte så jätte spektakulärt kanske. Men vi har en herrans massa falukorv i kylskåpet och nåt måste man ju göra med den :P Hehe.

Snart kommer min blogg att ändra utseende också :) Det är vackra Cecilia som ska hjälpa mig i vanlig ordning. Hon kan allt! :D

Hej så länge!

Te i min Eddie Izzard-mugg :D