I morgon börjar allvaret
Publicerat den

I morgon börjar jag på mitt nya jobb. Det ska bli jätte roligt och samtidigt lite läskigt. Jag tycker inte om första dagen på ett nytt jobb. Man känner sig vilsen. Men förhoppningsvis så kommer allt gå bra. Jag hoppas att barnen och övrig personal på förskolan är snälla.

I går var jag lite uttråkad så jag åkte med min mamma, pappa och lillebror Andreas till Erikslund i Västerås. Jag kände för att kika runt lite i affärer. Och när jag stod i en provhytt på JC så såg jag att jag såg ut som en katastrof i håret. Jag hatar provhytter! Man ser verkligen var enda liten skavank man har i det där hemska provhytts-ljuset!
Lite impulsivt så begav vi oss till frisersalongen på erikslund och frågade min kusin Emma som jobbar där om hon hade någon klipptid över, och det hade hon! Så jag fick en klippning och lite hårprodukter av min snälla mamma. Så nu gott folk, har jag lugg igen!
Jag såg nu att jag ser ut som en rumpnisse i ansiktet! Haha



Bowling med Mamma och Lillebror
Publicerat den

Idag har jag firat lite sportlov med min mamma och minsta lillebror. Först var vi ner till idrottshuset och bowlade. Det var superkul! Det var säkert 100 år sedan jag bowlade sist, men jag lyckades vinna i alla fall! Det var nog mest bara tur för i själva verket hade jag ingen aning om vad jag höll på med. Jag lyckades få ovanligt många strikes, och jag får alldrig strikes när jag bowlar. Vi hade i alla fall mycket trevligt.
Efter bowling-matchen begav vi oss ner på stan för att fika på Tant Greddelin och det var förstås gudomligt gott som vanligt! Jag tog den gamla hederliga chokladtårtan med grädde, Andreas tog blåbärspaj med vaniljsås och grädde och mamma tog en semla. Det var mysigt. När vi hade fikat klart gick vi till butikerna och kikade runt. Andreas hittade en jätte fin långärmad tröja.
Hur som helst så har det varit en jättre mysig dag! Och i morgon ska jag och Andreas åka tåg till mormor, det ska också bli kul! Då ska jag ta med riktiga systemkameran så det blir bra bilder. Idag hade jag bara med mig den lilla kompakta kameran så bilderna blev tyvärr suddiga, men jag la till lite "gammeldags"-effekt på bilderna med förhoppningen om att det skulle se ut som att jag ville att bilderna faktiskt skulle vara suddiga från början, hehe.



Jobb jobbeli jobb
Publicerat den

Jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen de senaste dagarna.. Men å andra sidan så har mina dagar varit rätt så händelsefattiga så det känns inte riktigt som att jag har så mycket att skriva om..
Men jag har i alla fall en rolig sak att berätta och det är att jag har fått en 2 månaders vikariat på en förskola! Så på måndag börjar jag, och det är heltid så det känns jätte roligt! Så jag hoppas att det finns möjligheter för mig att vara kvar när vikariatet går ut.

Idag har bilen fått nya däck också, så nu ska den bara besiktas och sen så får jag köra med den igen. Äntligen!
Så på torsdag ska jag hälsa på mormor, men jag har inte bestämt om jag ska åka bil eller tåg. Det blir nog förmodligen tåg.. Det var länge sedan jag åkte tåg faktiskt. Andreas ska nog följa med också, han har ju sportlov.
Då ska jag ta med mig kameran också så jag kan ta lite kort på Köping!
Jag fick även veta att pappa hade blivit påkörd av en annan bil i eftermiddags. Så det var inge roligt..Jag blev jätte orolig men enligt mamma så mår han efter omstänigheterna bra.
Kram på dig lilla pappa <3



Högskoleprovet
Publicerat den

Nu är jag anmäld till högskoleprovet! Så den 31 Mars blir det en lång och härlig dag med stress och press, hohoho! Nej då, det ska faktiskt bli kul. Jag saknar att få gå i skolan så det ska bli kul att få komma tillbaka till gymnasiet även om det bara är för en dag. Men jag är lite nervös, i höstas så ändrade dom ju på högskoleprovet så att det innehåller mer matte.. Jag har i alla fall pluggat en massa med hjälp av högskoleprovs-boken, så vi får hålla tummarna att det hjälper.

Vi åt förövigt en oerhört god middag idag.. Kassler-och fruktgryta med curry! Mumms!



Jag är en hundvakt
Publicerat den

Idag har jag inte gjort mycket alls. Det har varit en väldigt lugn och trevlig dag. Vid ett-tiden blev jag upphämtad av Patriks päron som skjutsade över mig hem till dom. Jag ska nämligen vara hundvakt åt Zesar. Patriks mamma fyller nämligen 60 idag så dom skulle åka iväg någonstans för att fira.
Så jag har bara varit ute och promenerat med hunden och så har jag fotograferat en massa. Det har ju varit otroligt fint väder idag. Härligt!
Och nu ska jag alldeles strax laga tacos! Det är ju alla hjärtans dag så ikväll blir det lite godare mat, hehe. Patrik och jag har bestämt att vi ska fira lite mer ordentligt på fredag med middag på restaurang och bio. Det ska bli supermysigt!
När Patrik kom hem från jobbet så fick jag den här gulliga chokladasken. Han är så snäll. Puss på dig Patrik! <3



Fredagsmys!
Publicerat den

Idag är det fredag!!! Och det innebär Fredagsmys!! Patrik och jag har börjat med att bara äta "onyttigt" en dag i veckan, varannan vecka. Och nu är det äntligen dags! Så ikväll blir det pizza, godis och coca cola.. Onyttigt så det står härliga till..
Dessutom så ska vi titta på Super Bowl! Super Bowl avgjordes egentligen i söndags, men eftersom att matchen började klockan 12 på natten så kunde vi inte titta på den.. Det hade varit lite jobbigt för Patrik att jobba dagen efter i så fall, hehe.
Så denna vecka har vi undvikit alla nyheter för att inte veta vem som vann! (precis som dom gör i How i met your mother-serien. Det var därifrån vi fick idén till Super Bowl-Fredag.. Töntiga som vi är, hoho)
Så nu måste jag bestämma mig för vilken pizza jag vill ha. Det är svårt! Jag får alltid sådan beslutsångest!
Hur som helst så hoppas jag att alla får en trevlig helg.
Min fina kamera! Imorgon ska jag ut och fotografera med den har jag bestämt!