Regniga söndag
Publicerat den

Idag är det tråkigt väder. Så just nu sitter jag vid datorn och dricker te och kollar på tutorials om hur man fixar håret. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag vill se ut i barret när vi ska på bröllop.
För utom det så händer det inte mycket idag. Jag ska tvätta kläder och städa lite tänkte jag. Och ikväll är det tacos som står på menyn.
Nu ska jag surfa vidare.
Hej hopp!


Och jag lovar Cissi att jag ska ta mycket bilder när vi är på bröllopet :P



15/6
Publicerat den

Idag åkte jag och Cissi till västerås! Vi hade mycket skoj. Vi började med att leta efter ett ställe att käka mat på, sedan bar det av ut på stan. Vi gick in på Indiska och jag upptäckte att jag ville ha allt som fanns i den butiken.
Sedan var jag tvungen att hitta en klänning eftersom att jag ska på bröllop nästa vecka. Tillslut så fann vi en superfin långklänning på VILA. Till den blev det matchande ögonskugga samt lite nagellack. Så nu är jag nästan redo. Det enda som fattas är någon form av sjal som man kan ha över axlarna.





Nu är jag helt slut i benen och jag börjar bli hungrig. Det är nog dags att fixa mat.
Ikväll blir det färskpotatis med grillad picnicbog, sallad och vitlökssås. Mumms.

Hej hopp!



Lördag och Söndag
Publicerat den

Denna helgen har det varit fullt upp. Patrik och Mathias åkte på Lexus-bil-träff-grejjs-i-mojjs. Då passade jag på att träffa Cissi. Vi började med en picnic i en park i Enköping. Jag tror det var drömparken.. Jag är ingen park-kännare så jag är inte säker.
Sen åkte vi hem till mig. Det var så fruktansvärt varmt så vi tog en promenad ner till bryggan för att bada fötterna. Vattnet var iskallt! Så det dröjer nog innan jag doppar hela kroppen i Mälaren.  Vi hann även med en glass på Café brofästet innan det var dags för Cissi att bege sig hemmåt. Vi hade väldigt trevligt! :) Som alltid. Det är skönt att få vara lite "onormal" ibland :P








På kvällen var det grillning och poker-kväll med Patrik och lillebror som gällde. Det var mycket gott och trevligt. Eftersom att det blev öl till grillningen så fick Mathias lov att sova över. Så dagen efter har vi spenderat ute i solen nere vid vattnet. Vi lyckades även sjösätta våran lilla båt. Den fungerar alldeles utmärkt.
Till lunch blev det den klassiska bakis-pizzan, även om ingen av oss var bakis :P  (Förhoppningsvis var det den sista på väldigt länge eftersom att jag ska börja med en hälsosam kost från och med måndag)


Här är våran lilla båt. Vi funderar på om vi ska döpa den till "Ett-ryck-över-axeln"
Eftersom att det var så lätt att starta den..

Nu är klockan mycket och mina ögon är trötta, så det som gäller nu är en sväng med tanborsten sen läggdags.
God Natt!