En helt vanlig mellandag
Publicerat den

Julhelgen är nu över. Den har varit trevlig. Jag har ätit en herrans massa julbord och julgodis, så nu har jag gått upp ca 477 kg.
Massor av trevliga julklappar fick jag också. Det var roligt. Bland annat ett våffeljärn. Så nu ska jag bli våffelkung!

Just nu så sitter jag i soffan och vilar mina stackars ben. Jag har jobbat i två dagar nu och jag känner att kroppen inte är van vid det. Ont överallt. Tror nog nästan att jag ska göra mig redo för natten. Det är ju en arbetsdag i morgon också.

Här kommer i alla fall de bilder jag tog i helgen.

Detta är julgranen.


Sen var det inga fler bilder. Som ni ser så användes kameran inte särskilt flitigt...

Nu ska jag ta och knapra i mig en lakritspingvin!
God Natt!



Snart Jul
Publicerat den

Nu är det snart jul. Det är mysigt. Jag åker till mamma och pappa redan imorgon efter jobbet.
Men ikväll så blir det mini-julafton, för jag och Patrik ska byta julklappar med varandra. Även om vi kommer att ses igen redan på juldagen så vill vi i alla fall öppna klapparna redan nu. Det är roligare så :P

Det blir ett kort inlägg det här eftersom att jag inte har gjort något speciellt idag. Jag har bara diskat och köpt ved. Och packat kläder inför jul-helgen. Målat naglarna har jag i ju för sig också gjort. Dom blev röda. Det är ju faktiskt jul.

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen måste jag säga. Men jag kommer snart att lägga upp bilder från när Patrik och jag var på julbord i Manchester, England förr förra helgen. Men jag lägger upp en bild på lite hamburgare från Burger King. Vi blev hungriga på flygplatsen när vi skulle flyga hem till Sverige. Vi råkade dock beställa  ett familjemål av någon anledning. Så det blev två hamburgare, två pommes och två drickor var :P Mätt blev man i alla fall :P
Hej så länge!






Julklappar och Julbak
Publicerat den

Igår inhandlade jag alla mina julklappar. Så i år blir det minsann ingen sista-minuten-stress. Så idag när jag slutade så åkte jag en tidig buss hem för att baka lite julgodis och slå in alla klappar. Jag köpte även "Sunes Jul". Det är den bästa julkalendern någonsin! Så jag har suttit framför Tv´n och skrattat när Rudolf åker pulka och bakar knäck!

Igår fick vi vårat efterlängtade soffbord. Det är supersnyggt. Så nu börjar äntligen vardagsrummet bli klart. Det är bara gardiner som fattas. Men det ska jag fixa i morgon tror jag. Om jag hinner. För imorgon händer det en massa saker. Jag ska först ta bussen in till stan för att träffa den fantastiska Cecilia. Det ska bli skoj :) Sen ska jag vidare till komvux. Efter det ska jag och pappa ut till farmor för att hämta mitt Piano. Och sen på kvällen kommer Stefan och Johanna för att kolla in hur vi bor.

Nu ska jag skära upp julgodiset och lägga i frysen så att man inte äter upp det redan idag :P




Här kommer avsnittet "Julbaket" från Sunes Jul. Superkul. Tycker jag i alla fall. Patrik tycker inte att det är kul. Förstår inte varför. Jag skrattar som bara den! Men jag är nog lite töntig tror jag..