Nike+ sportband
Publicerat den

Idag har jag träffat min vän Cissi. Vi åt bland annat lunch på Chop Chop och sedan tittade vi runt lite i butiker. Jag köpte bland annat ett par nya vårskor. Det var verkligen välbehövligt!
Dessutom så köpte jag en sportklocka på Inter Sport. Den har som ett usb-minne som man sedan kan stoppa in i datorn för att se hur man har tränat och så :) Det är lite kul.

 




Härliga sommarväder
Publicerat den

Idag har vädret varit helt underbart! Sådana här dagar uppskattar man extra mycket att man jobbar på förskola. Jag har varit ute hela dagen! Härligt!
På vägen hem från jobbet åkte jag gamla Bålsta-vägen eftersom att dom håller på att asfaltera om E18. Då blir det ju lätt köer och jag vill helst inte sitta och köa hem när jag är trött efter jobbet.
Men jag har faktiskt upptäckt att det mycket trevligare att åka gamla vägen! Det är ju så vacker natur och lite småmysiga vägar att åka på!

Hursomhelst så blir livet så mycket bättre när vädret är fantastiskt!




Shopping!
Publicerat den

Idag har jag varit i Erikslund och shoppat med farmor. Jag behövde jeans och farmor behövde en matta. Vi hade väldigt trevligt och vi råkade träffa på hela resten av min familj. Det var lite lustigt. Förutom ett par jeans så hittade jag en jätte fin USA-tröja på Rut m.fl och en t-shirt på Gina. Jag köpte även två par välbehövliga örhängen. Jag har nämligen bara ett par så det var dags att skaffa några fler. Jag förstår inte vart alla mina örhängen har tagit vägen..

Nu ska jag slänga in en tvätt i tvättmaskinen och sen är det dags att laga middag. På kvällens meny står currygryta med ris. Mumms!




Äggmålning
Publicerat den

Jag målade världens snyggaste ko på mitt ägg!




1 april
Publicerat den

Idag är det 1:a April och jag har ännu inte blivit lurad, som tur är..
Igår gjorde jag högskoleprovet och det var riktigt jobbigt för huvudet. Jag hoppas i alla fall att jag lyckats höja mig jämfört med förra gången jag gjorde provet.

Idag har jag varit in till stan och lämnat in mina löparskor på Inter Sport. Dom ska få en förstärkning i hälen så att jag ska slippa skavsår.
Sen åkte jag vidare till ICA och handlade mat och Påskägg!