Nu var det länge sedan det kom ett inlägg
Publicerat den

Ojojoj, vad dålig jag har varit på att uppdatera!

Jag började plugga på komvux förra veckan så jag har inte haft varken tid eller ork att ens sätta mig framför datorn.
Det har varit en massa strul med vilka kurser jag ska läsa. Men nu har jag äntligen fått koll på mitt schema. Så nu läser jag Engelska B, Matematik B, Rättskunskap, Samhällskunskap, Affärsjuridik och en kurs som heter Inför högskoleprovet.

I fredags så träffade jag denna kvinna vid namn Cecilia!


Vi tog en liten fika på Café Tant Gräddelin. Det var förstås mummsigt som vanligt. Och det var väldigt trevligt att få prata en massa med Cissi förstås. Vi uträttade lite buissness också. Jag köpte hennes gamla rättskunskapsbok. Så nu är hon rik som ett troll. Eller hur Cissi? Visst fick du en miljon för boken? Kunskap är ju dyrt nu för tiden..

Nu ska jag nog ta en dusch och sedan lägga mig. Jag har nämligen råkat ut för en  "börja-i-skolan-förkylning".. Man blir alltid sjuk när man börjar skolan.. Eller i alla fall jag.

God natt!



KRYSSNING
Publicerat den

Nu har vi kommit hem från kryssningen!
Det var Patrik och jag och en massa pensionärer som åkte :P Men det får man nästan räkna med när man åker på en måndag. Det har i alla fall varit supermysigt och roligt.
Hytten vi bodde i var jätte fin och maten var väldigt god. Det var en trerätters middag. Skaldjursallad till förrätt, Oxifle med örtmouss, grönsaker och potatiskaka till huvudrätt och annanas och mangomouss till efterrätt. Det var gott alltihop.. Eller i alla fall huvudrätten och efterätten.. Jag är inget stort fan av saker som smakar fisk, så förrätten fick Patrik äta upp.
Vi passade på att handla massa godsaker i taxfree-shoppen också. Jag köpte smink och parfym. Och så blev det ju förstås lite alkohol också. Man måste ju passa på när det kostar mindre än vanligt.

Nu ska jag ta och duscha och sen gå och lägga mig.. Imorgon är ju första dagen i skolan!


Festligt med mousserande vin på rummet

Oxfilé med massa godsaker


Kanske lägger upp mer bilder sen när jag är lite piggare..

Hej hopp så länge!






Baka baka liten kaka
Publicerat den

Åhhh, idag åker vi på kryssning!!! Det ska bli superskojj!
Jag har ändå hunnit med ganska mycket hittils idag tycker jag.. Jag har tvättat och diskat. Och så har jag bakat en chokladrulltårta.. Jag kände att jag var fikasugen.
Så nu ska jag och min herre äta kaka, sen så bär det av mot stadsgårdshamnen i stockholm! :D

Hej så länge! (Kakan är faktiskt godare än den ser ut..)



Helgen
Publicerat den

I fredags var jag och Patrik på Kolmården. Det var jätte roligt. Och vi var säkert dom enda som inte hade barn med oss :P

Annars så har det inte hänt så mycket i helgen. Idag var vi ut till Patriks päron för att fira deras hund Zesar som fyller 10 år idag. Vi grillade och käkade tårta. Zesar tyckte betydligt mycket bättre om köttet än tårtan tror jag. Det såg så ut i alla fall.

Imorgon åker jag och Patrik på kryssning! :D Jag fick en paradis-kryssning av honom i födelsedagspresent. Så det blir lyxssvit med mousserande vin och gratis minibar. Plus att det ingår trerätters-middag och frukostbuffé. Så det ska bli riktigt roligt!

Här kommer några av bilderna från i fredags:
















Shopping in the storstad
Publicerat den

Idag har jag varit i det berömda Enköpings Centrum och shoppat loss.
Det blev ett par zebrarandiga ballerinaskor, ett par boots till hösten/vintern, ett par jeans och en jeanskjol. Det var jätte rea på JC. Man kunde hitta jeans för 99 kronor. Jag betalade 299 kr för mina. Men dom hade kostat 1000 kr, så jag tyckte att det var ett rätt så bra kap. Men det var ett jädra jobb att få på sig byxorna i provhytten måste jag säga. Att prova jeans är inte direkt någon barnlek, och när det dessutom är jättevarmt både ute och inne i butiken så blir det ju definitivt inte lättare..

Nu ska jag ta och dircka lite vatten. Hej hopp så länge!





Onsdag 11 Augusti
Publicerat den

Idag vaknade jag 10:30.. Alldeles för sent. Men både jag och Patrik har ju faktiskt semester så då får man sova ut ibland.Vi upptäckte att våran TV hade gått sönder också.. Och det var inte särskilt roligt. Men jag har ju verkligen tur, för jag har ju en sån redig karl som kan fixa allt :P Så just nu håller han på och skruvar och grejjar.

Alldeles strax så ska vi till mamma och äta middag. Jag har för mig att hon skulle laga korvstroganoff och ris. Och min mamma är proffs på korvstroganoff och ris, så det ska bli oerhört mummsigt.

Nej nu ska jag nog ta och dricka någonting. Är väldigt turstig upptäckte jag nu..

(Sådan syster, sådan bror)







Pluggis
Publicerat den

Nästa vecka börjar jag plugga på KOMVUX! :D
Jag ska läsa Matte B, Engleska B, Naturkunskap B, Rättskunskap och Franska! :D

Så nu måste jag köpa massa pennor, sudd och block. Och en massa kursmaterial.. Det ska bli spännande.

Nu ska jag däremot ta och ta på mig sandalerna och gå ner på stan och se om det finns något roligt att handla.

Tjilevippen!



Semester
Publicerat den

Ojojoj, nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Fy på mig.
Men det finns faktiskt en anledning. Jag och Patrik har nämligen varit och hälsat på i Karlskrona. Hans släkt brukar träffas där och semestra lite. Så jag och herren min har bott i tält. Det har varit rätt så obekvämt och blött för det regnade nästan hela tiden. Fast det har ändå varit roligt.
Det finns massa mer att skriva om, men jag vet inte i vilken ände jag ska börja så då låter jag det vara istället..

Men jag kan dela med mig av en bild i alla fall:

När vi skulle åka till färjan igår så lyckades vi stuva in 9 stycken i samma bil.
Några av oss fick sitta i bakluckan, där det var väldigt trångt. Jag sitter inklämmt
till höger i bild. Sedan är det Petra, Eva och Sandra som sitter brevid.


Hej hopp så länge!



Den 3:e Augusti
Publicerat den

God kväller!
Idag har jag jobbat.. Som vanligt. Men nu är det bara 3 dagar kvar att jobba. Sen så är jag ledig!!! :D Wohoo!!

Åhh, Patrik är så söt! När jag skulle öppna upp min laptop idag så låg det en liten lapp på tangentbordet..

Han hade gjort ett jätte gulligt presentkort till mig. Det står att jag ska få "en sån där fräsig tröja"
Han menar den här

Jag har det bra jag! Puss på dig älskling!

Nu ska jag duscha tror jag..
Hej hopp!



Prison Break och Söta små björnar
Publicerat den

Goderafton, Goderafton både herre och fru, osv..

Idag var det verkligen en jobbig dag på jobbet. Man fick slita som en stor björn. Det blev nästan en timmes övertid.
Men när jag kom hem så hade söta Patrik varit och köpt kyckling som han skulle laga iordning till middag. Det blev supermumms! Han är så gullig.

Nu ska vi titta på Prison Break och äta lite smått och gott. Lyxigt med godis på en måndag måste jag säga..

Tjingeling!




ENA-träffen
Publicerat den

Idag har det varit den årliga ENA-träffen här i Enköping. Det kom en hel del bilar och det var roligt att se att Patrik hade trevligt. Det var ju tänkt att jag skulle flyga flygplan idag. Men tyvärr så blev det aldrig av. Vädret var alldeles för dåligt.

Nu ska Patrik och jag fira med en matbit på Amaizing Thai, tillsammans med Johanna, Stefan, Robbin och Erika. Det ska blir trevligt. Och det ska bli väldigt mumms! Jag har bestämt mig för att äta en herrans massa räkchips. Och en herrans massa mat också, för den delen. Jag ska nog fläska på med en stor Coca Cola också :P

Jag köpte förresten en ny tröja på Åhlens idag. Så den ska jag ha på mig ikväll. 




FLYG LILLA FLUGA
Publicerat den

Imorgon är det söndag. Då ska Patrik och hans kompis annordna en bil-utställning på torget här i Enköping. Så jag måste gå upp bamse-tidigt imorgon.. För jag ska hjälpa till. Och om vädret tillåter så ska jag faktiskt få FLYGA FLYGPLAN. Ett litet tvåsitsplan. Jag har nämligen fått äran att flygfota hela tillställningen.
Så just nu sitter jag här på en stol i köket och har jätte ont i magen. Jag är rädd. Men samtidigt så ska det bli spännande. Jag kommer nog inte att sova så gott i natt.