Fredagsmys!
Publicerat den

Idag är det äntligen fredag! :D Ikväll blir det tacos och guacamole, och lite senare blir det ahlgrens bilar. Dessutom ska Patrik och jag festa loss på en 2L Coca Cola!

På tal om ingenting så är min kamera trasig. (min kompaktkamera alltså) Den slutade bara fungera en dag.. Inte bra. Så jag kan inte lägga upp bilder längre.. Jag måste köpa en ny. Jag har lite funderingar på den här :

Det är en kompaktkamera men den har fler funktioner än en vanlig kompaktkamera. Om man ska resa så är den här kameran smidigare att ta med dig jämfört med en systemkamera. Enligt recensioner så ska denna vara väldigt bra.


Nu ska jag laga mat!




17/3
Publicerat den

Nu är jag jätte trött. Att vara en hårt arbetande kvinna tär på en.. hehe.
Idag har det inte hänt något speciellt. Jag har jobbat som vanligt. Jag hade ingen matlåda med mig så jag fick beställa lunch på jobbet. Tyvärr så var det inte gott överhuvudtaget. Så jag åt inte så mycket vilket resulterade i att man blev hungrig ganska snabbt. Men när jag kom hem så hade min fantastiska Patrik lagat stuvade makaroner och korv. Han är bäst!
Just nu sitter jag i soffan och vilar ögonlocken lite då och då.. Det börjar nog bli dags att sova om man knappt kan vara vaken när man sitter vid datorn.

Nu blir det tantborste med en klutt tandkräm på.
God natt!



14:e Mars
Publicerat den

Nu är äntligen måndagen avklarad. Det var tungt att gå upp imorse när väckarklockan ringde. Jag hade gärna sovit ett par timmar till.
Jag tog med mig pizza hem efter jobbet. Jag orkade inte laga mat och det var länge sedan vi åt pizza. Nu så här i efterhand så mår man rätt dåligt över valet av middag..Men men..

För övrigt så rekomenderar jag filmen "The fighter" Det är bland de bästa filmerna jag sett.

Nu blir det ett glas saft i soffan tillsammans med min kära pojkvän.



Ångest
Publicerat den

Helgen tar slut väldigt fort har jag märkt. Det var ju nyss fredag ju! Och just nu sitter jag här med världens söndags-ångest. Jag vet inte riktigt varför. Jag skulle gärna ha en till helg direkt efter denna. Om jag fick välja så skulle jag väldigt gärna vara utomlands nu. Gärna i ett varmt land..

(Egypten 2009)



Jag är dålig på att blogga, minsann!
Publicerat den

Jag måste säga att jag har blivit dålig på att blogga. Om jag ska vara ärlig så har jag nog aldrig varit en hejjare på att blogga..  Men här kommer i alla fall ett inlägg.

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta. Mycket har säkert hänt sedan sist. Bland annat så har jag fått jobbat väldigt mycket de senaste veckorna. (på det stället där jag har varit vikarie sedan 2008) Vilket förstås är bra.
Nu är det äntligen helg också! Det betyder att man får vila upp sig till kommande vecka av hårt arbetande :P

I mogon kommer lillebror Andreas. Mamma ska på tjejmiddag och pappa är i Italien med jobbet, så han ska sova över hos oss. Det ska bli riktigt kul. Det var längesen vi umgicks. Det blir förstås godis, läsk och melodifestival-final. Det blir säkert en hel del Wii-spelande och kanske ett och annat x-box spel också.

Nu ska jag och Patrik titta på "Ensam hemma" :D
Jag insisterade på att vi skulle se på den. Om jag minns rätt så var den rätt så kul..



Andreas i sommras. Sista gången vi badade i farmors pool. Sorgligt.
I sommar får man bada hemma hos oss i stället! :)