Ännu en måndag
Publicerat den

Idag har jag och Patrik varit hurtiga. Vi gick upp kl 6 imorse för att gå ut och gå i en timme. Superskönt när det var avklarat, men nu måste jag säga att jag känner mig lite dåsig i huvudet. Måste nog dricka mera vatten..  Vi har bestämt oss för att gå upp varje dag tidigt för att ta en liten prommis. Det är skönt att göra det så tidigt på morgonen också, för då har man det ju avklarat. Tyvärr så är det mindre kul när man upptäcker att man måste promenera i totalt mörker. Det finns ju inga gatlampor här på märsön. Men vi fick i alla fall se solen gå upp och det var ju mysigt.

Nu har jag precis ätit lunch och jag tänkte klä på mig lite varmare för att bege mig ut på en liten fotorunda med Patriks kamera. Det är mycket roligare att fotografera med en riktig systemkamera.

Hej hopp så länge!


Här är ett gammalt klipp med Eddie Izzard (den är tyvärr textad på nåt konstigt språk.. )





Lördag
Publicerat den

Idag har jag och Patrik varit till återbruket och slängt en massa skräp. Vi hade en hel hög med saker som vi inte behövde.
Jag passade även på att posta iväg alla au pair-handlingar när vi ändå var i stan. Så nu är det bara att vänta och se vad som händer härnäst.
Nu ska jag ta mig ett glas cola!




Hälsokontroll avklarad
Publicerat den

Nu har jag varit till doktorn och gjort en hälsokontroll och fått mitt papper stämplat. Så nu återstår det bara att kolla igenom alla au pair-papper så att dom är korrekt ifyllda innan jag skickar in dom. Sen får vi hoppas att det finns någon värdfamilj som vill ha lilla mig. Superspännande! :D
Måste fixa en profilbild till mitt personliga brev också kom jag på..

Nu ska jag ta och laga lite lunch.
Hej så länge!

Funderar på om man kan ha denna som profilbild?