Snart far vi..
Publicerat den

Nu är det inte långt kvar. Imorgon går flygplanet till Italien. Det ska bli så härligt!
Så ikväll blir det stressigt. Jag har nämligen inte packat klart. Panik-tvättade de sista kläderna som jag skulle ha med mig igår. Så vi får verkligen hoppas att tvätten har hunnit torka innan det är dags att slänga ner den i väskan.
Sen måste jag damsuga och torka golven. Det är mycket trevligare att komma hem när det är rent och snyggt. Vi måste dessutom gå och lägga oss ganska tidigt. Vi måste åka hemifrån kl 04:00 i morgonbitti. Så vi får väl se hur mycket som hinns med ikväll.
Jag måste komma ihåg att ta med kameran också! Och laddaren till kameran och telefonen.. Måste skriva en checklista tror jag..

Ha det bra så länge! Hej hopp :)





Sommrigt värre
Publicerat den

Idag har jag träffat Cissi. Först käkade vi lunch på café Canto, sen gick vi vidare upp på stan för att kolla vad som fanns i butikerna. Vi hittade bland annat en bikini och en klänning med bananer på. Jag skulle väldigt gärna vilja ha klänningen. Den var kul och samtidig fin.
Sen var vi ner en sväng till hamnen. Det var jätte mysigt. Det kändes verkligen som sommar när man satt vid å-kanten. Det som var mindre mysigt var de hundratusen spindlar som bodde precis brevid där vi satt. Fiskmåsarna som nästan bajsade i våra huvuden var inte heller så mysigt. Men annars har det varit en helt fantastisk dag! :D

Imorgon ska Patrik och jag hämta en båt! :D Sen blir det bara till att lista ut vilken båtplats som är våran :P


En bild på söta-sommar-Cissi får avsluta detta blogginlägg :)



Tropea, Italien
Publicerat den

Den 18 Maj åker jag och Patrik till Tropea, Italien! :D
Vi kommer att fira min födelsedag utomlands, vilket inte är helt fel.

Nu ska jag sova! :)





Lunchat på Elefanten
Publicerat den

Idag har jag varit och lunchat på Vita elefanten. Det var mumms. Men samtidigt lite svårt. Jag har ju nämligen bestämt mig för att äta bättre och framförallt mindre portioner. Men jag lyckades i alla fall att bara ta 1 gång (fastän det var buffé) och jag tog lite. Så nu känner jag mig oerhört nöjd faktiskt.

Nu ska jag stämpla fakturor!

Hej hopp!