Västerås
Publicerat den

Patrik och jag for till västerås för att hämta ett AC-agregat till lägenheten. Nu ska det äntligen gå att hålla svalt inne medans det är 30 grader ute.
Jag var även in på skopunkten och hittade två par sandaler. Jag har väldigt länge velat haft sådana men det har inte blivit av förrän nu.


Nu ska jag måla naglarna. Jag tror att det blir ljusblått. Men jag har inte riktigt bestämmt mig än.
Sen hade jag tänkt åka till ICA och köpa taco-prylar. Mumms!



Skitväder och ny design!
Publicerat den

Idag är det verkligen trist väder! Jag vill att det ska vara soligt och varmt. Jag vill kunna ha shorts på mig.. Det är till och med så att jag nästan saknar svettlökarna under armhålorna. 

Förresten, Cissi är coolaste katten i stan! För som ni ser så har hon trollat ihop denna vackra design åt mig. TACK CISSI

Klicka på bilden för att komma till Cissis vackra fina blogg!


Nu ska jag käka lunch. Men jag har ingen aning om vad jag ska äta. Vi får se vad kylskåpet har att erbjuda.






Klumpeduns.. Sara Klumpeduns
Publicerat den

Idag har jag varit en superklumpeduns. På första rasten så skulle jag ta ett glas varm choklad och ett äpple. Jag står och väntar på Alexandra när jag känner hur äpplet håller på att falla ur min hand. Jag bestämmer mig för att försöka fånga äpplet. Men vad jag inte tänker på är att jag fortfarande har glaset med choklad i handen.. Det slutar med att jag häller ut hela glaset på golvet. Choklad överallt.. Det blev ganska tyst i matsalen och alla vänder sig om för att titta på den lilla apan som just precis har gjort bort sig.
När man tänker efter så hade det varit smartare att tappat äpplet. För det hade inte varit lika jobbigt att städa upp.

Nu ska jag svulla i mig en massa godis och titta på Prison Break! :D Myskväll så det bara sjunger om det!

Tänkte bara dela med mig av ett videoklipp innan jag badar i godis..
Detta är världens bästa komiker, Eddie Izzard.





Idag är det onsdag
Publicerat den

Idag har jag jobbat mellan 8 och 16:30. Mer speciellt än så har det inte varit idag. När jag kom hem så rusade jag iväg till H&M för att köpa nya leggings. Mina råkade nämligen gå sönder när jag skulle stoppa ner benet en gång..

Jag lagade lasagne för en stund sen, som vi nu har slängt i oss. Det var gott. Och det blev så pass mycket att det räcker till två matlådor. Superduper!

Just nu så sitter jag här framför datorn och skriver. Mathias kommer alldeles strax för att hälsa på oss i våran lilla 1:a. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, men förmodligen så blir det att vi tittar på nån rolig film eller serie.

Hej hopp så länge!



Cecilia
Publicerat den

Nu är det äntligen helg!
Det är inte så mycket inplanerat i kalendern vad jag vet. I morgon förmiddag ska jag i ju för sig träffa min mor. Det blir trevligt. Sen på kvällen kanske Patrik och jag  ska grilla med Stefan och Johanna.

Jag har funderat länge på att förändra utseendet på min blogg nu. Men eftersom att jag inte har haft nån ork att sätta mig in i hur man gör så har det inte blivit av. Men jag har verkligen tur. För jag har en kompis. Och inte vilken kompis som helst, utan Cecilia! Hon är kung på att fixa med bloggdesign. Och hon har varit så snäll och erbjudit sig att fixa och trixa med utseendet på min blogg. 
Cissi, you are the man!

(Mösspåtagningen 2009. En gammal bild på mig och kvinnan!)




Jag är en trött liten människa
Publicerat den

Nu sitter jag här vid datorn och känner hur min ögonlock börjar att falla ned. Man blir verkligen trött av att jobba. Imorgon är det onsdag. Och då har i alla fall halva veckan gått.

Förutom att jag har jobbat så har det inte hänt något speciellt.
Jag lagade mat. Spagetti med köttfärssås. Det var mummsigt.
Sen så myste jag och min vackra Patrik framför tv´n.

Nu ska jag hoppa i kojjs. God natt!




Jobba igen
Publicerat den

Idag var det första dagen på mitt andra sommarjobb. Så jag är fruktansvärt trött just nu..Tror nog att jag ska ta och sova faktsikt.
Jag kom på att jag måste ju ladda upp bad-filmen som jag och Patrik gjorde.

Så här kommer den! Klicka på bilden för att se filmen.




Ett nytt inlägg
Publicerat den

Jaha, då var det fredag..
Patrik och jag åkte ut till farmor för att bada idag också.. Ovanligt.  Patrik har köpt någon form av "action-video-kamera" som vi tog med ut. Man kan nämligen filma under vatten med den. Det var väldans skojj att titta på dom klippen i efterhand. Jag är ursnygg i cyklop kan jag meddela. Jag kommer förmodligen att lägga upp ett filmklipp från dagen lite senare..

Annars så har det inte hänt mycket. Jag har suttit ett tag framför datorn nu och försökt att göra någon snyggare design till bloggen. Det har tyvärr inte gått så där jätte bra. Jag har så svårt för att komma på vilken typ av färgton jag vill ha i bakgrunden.. Jag har funderat på rosa. Men det känns så vanligt med rosa nyanser på bloggar. Eller så är det någonting som jag bara har fått för mig.. Jaja, jag får ta och sova på saken.

Nu ska jag lura med mig Patrik till soffan för att titta lite på "Prison break" :P Och dricka lite fanta!

Här är en bild på några prästkragar som bor ute i rabatten hemma hos Patriks päron. Bilden tog jag för några veckor sedan.







Idag har det varit härligt
Publicerat den

Idag åkte jag och Patrik ut och hälsade på farmor. När vi kom dit så visade det sig att lillebror Andreas var där. Vi badade en massa och spelade vollyboll. Och jag var förstås bäst som vanligt. Fast jag lät dom andra vinna för att det inte skulle bli några sura miner...

Några badbilder från dagen

Andreas bjuder på den berömda "Skruven"


Andreas försöker att hoppa från Patriks rygg




Här sitter Patrik på botten av poolen och försöker se cool ut.


Mer än så tror jag nog inte att jag har att berätta..

Hej Svejs så länge!



Bada
Publicerat den

Idag blir det till att åka ut till Lillkyrka och hälsa på farmor. Det ska badas en massa. Och spela vollyboll ska vi också göra.
Men först ska jag tilllaga en omelett tror jag.

Hej hopp så länge!




Varmt varmt varmt
Publicerat den

Herregud så varmt det är. Nu börjar det i alla fall bli lite behagligt. Det står på termometern att det bara är 22 grader ute. Men vi har fortfarande 27 i lägenheten. Man ska ju egentligen ingte klaga när det äntligen är riktig sommar i Sverige. Men i dag tänker jag göra det ändå. Det har verkligen varit STEKHETT idag.

Patrik och jag åkte ut till Hjulsta för att sola och bada idag. Där ute fläktade det väldigt skönt faktiskt. Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Jag har ätit några smultron i ju för sig. Det var gott.

Detta är förresten det första inlägget som jag skriver på min nya laptop! Den fungerar alldeles utmärkt. Stor och fin skärm är det också, så jag ska kunna se allt i hela universum. 

Nu  så ska jag och min herre ta och käka en massa taco-chips med dip och dricka coca-cola. Är det semester så är det! ;)

Hej så länge!

(Några moln från igår)
 




Semester
Publicerat den

Nu har jag slarvat med att skriva igen.

I helgen har det egentligen inte hänt så mycket. Förrutom att vi bjöd hem Johanna och Stefan hem till oss i lördags. Vi tittade på film och spelade Wii. Det var trevligt. Åt på Vita elefanten gjorde vi också.

Igår var Patik och jag ut till farmor och hälsade på. Mamma, Mathias, My, Andreas och Pappa var också där. Innan det var dags för att grilla så  spelade vi  Vollyboll i poolen och tyvärr så vann Patrik. Men eftersom att jag är så bäst så lät jag ju honom vinna. Egentligen så är det jag som är Vollyboll-proffset av oss två. 
Senare på kvällen var det dags för VM-finalen i fotboll. Tack och lov så vann Spanien.

Idag har vi inte gjort någonting känns det som. Det är så himla varmt så man orkar ju inte engagera sig i något. I våran lägenhet så är det 30 grader varmt. Och det går verkligen inte att få det svalare. Vi har två takfläktar och en bordsfläkt och så har vi nästan alltid balkongdörr och vädringsfönster öppna, men det hjälper inte. Så nu har vi läst oss till att man kan sätta aliminiumfolie i mellan fönsterrutorna för att få ner värmen. Foliet ska tydligen reflektera bort Uv-strålarna som gör att det blir varmt. Om det fungerar så ska vi köpa toningsfilm och sätta på rutorna istället. Det är lite snyggare. Och dessutom så ser man ut om man har sån film.

Så  idag så har vi i stort sett bara tejpat upp folie i våra fönsterrutor. Det ser väldigt festligt ut utifrån måste jag säga. Och än så länge så är det ingen granne som har klagat i alla fall :P

Eftersom att både Patrik och jag har semester denna vecka så ska vi nu fira med att köpa pizza! :D

Hej hopp så länge!

Åh, förresten.. Jag har köpt en ny laptop som ska komma vilken dag som helst :D




Lill-Lördag
Publicerat den

Idag började jag jobba klockan åtta på fritids. Det var bara 5 barn där idag så vi packade in oss i våra bilar och åkte till Koffsan och badade. Mitt jobb är faktiskt helt okej :P
Annars så har det inte hänt så mycket idag.
Patrik och jag firade att det var lill-lördag med popcorn och coca cola till semifinal matchen mellan Tyskland-Spanien. Och tack och lov så vann Spanien. Annars hade jag nog blivit arg tror jag. Tycker Spanien ska vinna hela VM.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova. Trött som bara den.
Tjingeling!
(Btw, jag vill åka utomlands igen! Utsiken från vårat hotellrum i Egypten.)




Alldeles strax dags att sova..
Publicerat den

Nu är klockan fem över tolv. Jag ska jobba imorgon så jag borde egentligen sova. Men jag tänkte bara skriva ett kortis-inlägg innan jag lägger mig.
Nu har jag äntligen skaffat spotify till min iPhone. Och Patrik och jag har skaffat ett gemensamt premium-konto. Så nu kan vi lyssna på musik vart vi än är :) Äntligen säger jag bara!
God natti natti!



Städ-måndag
Publicerat den

Efter jobbet idag for jag direkt hem för att storstäda lägenheten. Jag hade bestämt mig för att kasta en herrans massa kläder som jag inte har använt på år och dar. Och det blev en hel del. 4 stora svarta sopsäckar. Undrar hur jag fick plats med allt i lägenheten. Nu kommer jag änligen in i mitt sy-rum igen! :D Det är nämligen där jag har förvarat kläderna jag inte använt. Nu blev jag ju lite sugen på att sy bara för det. Jag skulle väldigt gärna ge mig i kast med en sommar-klännig. Frågan är om jag har tålamodet bara? Det återstår att se..

Till middag så gjorde jag hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och dip. Det var väldigt gott, men man blev också vääldigt mätt.

Alldeles strax ska jag och Patrik äta mummsiga jordgubbar och titta på Top Gear ;)

Ha det bra så länge,

Ciao!




Nu är helgen slut..
Publicerat den

Det var ett tag sedan jag uppdaterade har jag märkt..

I Fredags fyllde min äldsta lillebror 18 år :) Det firades med familjepizza, tårta och presenter. Sedan gick typ hela familjen ner till hamn/gatufestivalen. Fast inte jag och Patrik. Vi hade ingen större lust. Vi åkte till ICA istället för att köpa popcorn. Där träffade vi Johanna och Stefan och det slutade med att vi åkte hem dom och spelade wii och pratade lite. Det var trevligt. Jag tror vi kom hem omkring klockan 3 på natten.

Sen på lördagen skulle Patrik och jag åka till Täby för att provköra en bil. Men när vi kom fram så visade det sig att vi inte fick provköra den på grund av att vi tydligen var för unga och fräscha :P  Dom sa visserligen inte att vi var fräscha men jag antog att det var därför.
Istället lyckades vi åka till Stockholms innerstad. Det var inte tänkt att vi skulle göra det, men GPS´en fungerade inte så vi råkade hamna där bara. Vi åkte förbi skansen, Gröna lund, Stureplan och massa andra ställen innan vi hittade tillbaka till vägen som ledde oss hem till Enköping. Spännande var det i alla fall :P

Idag har vi bara slappat däremot. Det har varit fruktansvärt varmt. 31 grader i lägenheten är inte så värst roligt ska jag tala om. Vi åkte ut till Patriks päron och hoppade vattenspridare. Jag var tvungen att kyla ner fläsket lite :p

Nu jag bamsetrött! Det är nog bäst att jag sover. Ska nämligen börja jobba kl 6.15 i morgonbitti.

God natt!

Jag och min minsta lillebror, Andreas



Grattis Lillebror!
Publicerat den

Idag fyller min lilla lillebror, Mathias 18! :D GRATTIS!




1:a Juli
Publicerat den

Idag började jag jobba klockan 6.15. Det var tidigt. Men jag fick sluta klockan 13 så då var det värt det. Jag börjar hellre tidigt och slutar tidigt än tvärtom.

När jag kom hem åkte jag till ICA och köpte ingredienser till köttbullar. Så till middag blev det hemlagade köttbullar med färskpotatis, brunsås och lingonsylt. Det var gott.
Till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde. Det var inte dumt det heller.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska byta ut musiken jag har i min iPod. Har nämligen tröttnat på den musik som finns där i nu. Men jag vet dock inte vad jag ska lägga in. Det skulle vara trevligt med lite sommrig musik.

Oj oj oj, vad jag är sömnig jag är i ögat.. Jag tror nog att jag ska hoppa i säng efter att jag kastat ut den gamla musiken.

God natt och hej hopp!