Julklappar till mig själv
Publicerat den

Idag har jag varit på Erikslund i Västerås och köpt julklappar till mig själv. Ett par svarta jeans från Cubus och en creme vit stickad tröja från Lindex. jag tycker att man borde få kosta på sig lite julklappar till sig själv, speciellt när man verkligen behöver ett par nya byxor och lite varmare tröjor.

Ikväll börjar förresten Jamie Olivers Julmat på Sjuan! :D Det måste jag se!





 Emilia

Nej men gud vad spännande. Att du väljer att åka som aupair, jag känner att jag också skulle vilja det. Vardagen ser ganska lika ut just nu :/ men bara att bita ihop, jag funderar på att ta studieuppehåll men jag vet inte riktigt, skulle vilja resa ett halvår eller göra något annat, åka iväg jag vet inte. Framtiden är svår..



URL: http://emiliaviksell.blogg.se/


 Cecilia

Vilken fin tröja :)



URL: http://ivitaskor.blogg.se/


 Emilia



Jag förstår dig verkligen, jag skulle behöva komma iväg också, vore så otroligt skönt. Det är 1.5 år kvar i sommar så snart är jag klar, jag blir förskolelärare /lågstadie, men har planer på att vidareutbilda mig ganska fort sedan ;) till specialpedagog.



Socionom har jag också varit inne på, bara att det är så svårt att komma in, men man får alltid försöka. Jag har inte ens prövat. Kanske ska pröva söka till hösten och se om man skulle komma in..



URL: http://emiliaviksell.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?